OptimoiAutosi.fi Loimaa

DPF poisto

OptimoiAutosi Loimaa on erikoistunut ajoneuvojen DPF, FAP eli hiukkassuodatin ongelmiin merkkiin katsomatta.

 

Tukkeutunut DPF on nykyään ongelmana lähes kaikissa diesel autoissa.

 

Useissa automerkeissä hiukkassuodattimen vaihtokustannukset uuteen suodattimeen nousevat jopa useisiin tuhansiin euroihin ja siksi tarjommekin edullisempaa vaihtoehtoa.

 

Poistamme ohjelmallisesti hiukkassuodattimen polton, DPF tunnistuksen, ohjauksen ja tyhjennämme itse DPF suodattimen mekaanisesti eli autosta poistetaan koko systeemi ja DPF ongelmat ovat ohitse.

 

Hiukkaussuodattimen poistamisen jälkeen autosi ei välttämättä täytä katsastuksen edellytyksiä.

 

Trafin kanta päästöjärjestelmien poisto-/ ohitustöihin.

 

Ota yhteyttä niin laskemme hinnan autosi DPF poistolle.

 

Olemme erikoistuneet kaikkien muiden automerkkien lisäksi, mm. Hondan DPF eli hiukkassuodatin ongelmiin, joka on "kuulemma" vaikeampi poistaa ohjelmallisesti, mutta olemme ratkaisseet ongelman jo aikoja sitten muiden vielä painiessa asian kanssa. Tukkeutunut DPF on ongelmana kaikissa Hondan CR-V, Accord ja Civic 140Hp / 150Hp diesel malleissa.

 

Saamme viikoittain yhteydenottoja asiakkailta jotka ovat käyneet jossain muualla otattamassa hiukkassuodattimen pois ja nyt heillä ei toimi vakionopeudensäädin ja auto menee vikatilaan tai muuten vaan auto ei toimi niin kuin kuuluisi.

 

Käytössämme on yleisimpien vikakoodinlukulaitteiden lisäksi myös MB Star Xentry sekä Honda HDS diagnostiikkalaitteisto, jolla voidaan suorittaa mm. tukkeutunut hiukkassuodatin pakkopoltto eli suorittaa DPF regenerointi. suutintesti, huoltovalon nollaus, DPF regenerointi, mittarilukeman tarkistus sekä paljon muita testejä.