Ota yhteyttä

OptimoiAutosi Loimaa

Lamminkatu 23,  32200 Loimaa

 

Puh: 0400 585 423

Email: myynti@oaloimaa.fi

 

>> Pyydä tarjous

 

Seuraa Facebookissa Seuraa Instagramissa

Tietoa ohjelmoinnista

Asennamme optimoidun, eli paremman suorituskyvyn omaavan moottorinohjainyksikön ohjelman autoosi. Jokainen optimointi suoritetaan auton alkuperäistä ohjelmaa muokkaamalla eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

Optimointia kutsutaan myös auton lastutus, auton ohjelmointi, chiptuning ja lastuttaminen nimikkeillä, eli kyseessä on moottorin ohjausyksikön / moottorin optimointi, jolla saadaan aikaan enemmän suorituskykyä ajoneuvoosi.

 

Auto on mahdollista palauttaa normaaliksi myöhemmin, jos sille tarvetta tulee.

 

Automaattivaihteistolla varustetuissa autoissa optimoinnin yhteydessä huomiodaan myös vaihdelaatikko uusille tehoille ja väännöille sopivaksi.

 

Lastutuksen, eli ohjelmoinnin myötä kulutus pienenee ja vääntöä löytyy reilusti jo alakierroksillakin, kiihtyvyys paranee, ohitustilanteet helpottuvat, sekä ajomukavuus paranee huomattavasti! Niin ja melkein tärkeimpänä, autokuume loppuu!

 

Välimatkasta, tilanteesta ja OptimoiAutosi.fi jälleenmyyjästä riippuen voimme jopa tulla luoksesi esim. kotiisi tai työpaikalle suorittamaan ohjelmoinnin ilman lisäkuluja.

 

Bensiini käyttöisessä autossa suosittelemme optimoinnin jälkeen käytettäväksi 98 octaanista polttoainetta.

Tyytäväisyystakuu

ollet ole tyytyväinen optimointiimme, palautamme ajoneuvosi takaisin normaaliksi veloituksetta ja saatte rahanne takaisin.

 

Tyytyväsyystakuu myönnetään ohjelmalle, ohjelmoinnille ja sen toimivuudelle. Takuu koskee ainostaan sarjavalmisteisia ajoneuvoja. Jos autossasi on jokin vika, joka estää optimoinnin moitteettoman toiminnan, niin se ei kuulu tyytyväisyystakuun piiriin vaan auto on korjattava.

Vastuu / Takuu

Vastaamme ohjelmoinnin yhteydessä tehtävistä asennustöistä ja komponenteista. Vastuu koskee ainoastaan sellaisia osia ja komponentteja, joihin joudutaan tekemään mekaanisia muutoksia.

 

Emme ole vastuussa ajoneuvon ohjainlaitteen korvaamisesta mikäli ajoneuvon huoltotöiden, sähköhäiriön tai muun tapahtuman yhteydessä ilmenee ohjainlaitteen vikaantuminen.

 

Mekaaniset viat eivät kuulu takuun piiriin.

Katsastus

Ohjelmointi ei vaikuta vuosikatsastuksen päästö- ja OBD-testien läpäisemiseen.

 

Jos ohjainlaite päivitetään huollossa:

Emme ole vastuussa mahdollisesta valmistajan ohjelmapäivityksestä, joka korvaa aiemmin asentamamme ohjelman. Veloitamme uudelleenohjelmoinnista tapauskohtaisesti.

Valmistajan / Myyjän takuun raukeaminen

Tehdastakuun tai muun takuun tai edun alaisessa ajoneuvossa on sen haltijan tai omistajan itse selvitettävä ohjelmoinnin mahdollinen vaikutus ajoneuvon takuuseen ajoneuvon edustajalta tai sen maahantuojalta. Emme ole vastuussa mahdollisesta ohjelmoinnin aiheuttamasta takuuehtojen muutoksesta tai takuun raukeamisesta.

Tilanne

Asiakas epäilee ajoneuvon toimintahäiriön johtuvan suoritetusta ohjelmoinnista. Asiakkaan on viipymättä otettava yhteyttä ja tarjottava ensisijaisesti OptimoiAutosi:lle mahdollisuus tarkistaa ajoneuvon toiminta ja siihen liittyvät mahdolliset häiriöt.

 

Ohjelmaan liittyvät ongelmat korjaamme veloituksetta Vastuu / Takuu pykälän mukaisesti.

 

Mikäli vika on riippumaton ohjelmoinnista, on OptimoiAutosi jälleenmyyjä oikeutettu veloittamaan vianhausta ja mahdollisesta korjauksesta hinnastonsa mukaisesti. Muissa kuin ohjelmaperusteisissa vioissa OptimoiAutosi.fi jälleenmyyjä on velvoitettu ilmoittamaan asiakkaalle ennen korjauksen aloittamista korjausarvio.

 

Trafin kanta optimointeihin / päästöjärjestelmien poisto-/ ohitustöihin.

Varoitus

Olethan varovainen yrityksien kanssa jotka tarjoavat ohjelmointia naurettavan edullisesti. On vaikeata tarjota laadukasta ohjelmointia sellaisiin hintoihin joihin olemme internetissä törmänneet.

 

Pelkästään ohjelmointilaitteistot ovat arvokkaita, jonka vuoksi jotkut toimijat käyttävät "kopiotyökaluja", joilla ei todellakaan ole turvallista eikä suositeltavaa ohjelmoida mitään.

 

Tarjoamme myös räätälöityjä ohjelmistoja asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Huomioithan kun olet tulossa Optimoitavaksi

Ajoneuvon pitää olla teknisesti kunnossa, mikäli autossa on esimerkiksi valmiiksi valskaavat suuttimet, niin lisätehojen saattelemana ne alkaa vuotaa enemmän. Tai mikäli turbo alkaa olemaan tiensä päässä, niin ei se kuntoon tule pelkästään ohjelmoinnilla. Bensa moottoreissa täytyy käyttää 98 oktaanista tai mielellään V-Poweria. Kaikki anturit, massamittarit jne pitää olla kunnossa.

 

Optimoinnin yhteydessä tehtävät korjaus / vianetsintä toimenpiteet eivät kuulu hintaan, vaan niistä laskutetaan hinnaston mukaisesti.

 

Huom! Optimoinnin tyytyväisyystakuu ei kata teknisistä viosta johtuvia nykimisiä ja tai pätkimisiä!

 © Optimointipalvelut Loimaa Oy  |  Tietosuojaseloste  |  Palvelun toteutus: JPmedia

 

Evästeet